Phaedra


De VTM heeft er een scorend kindje bij: Wie wordt de man van... 

Na Wendy smijt ook Phaedra nu alles in de strijd om aan een vent te geraken. Phaedra maakt het de kandidaten niet makkelijk: is er iemand die uit de startshow begrepen heeft wat voor man ons Phaedra nu precies zoekt? Ze heeft blijkbaar ook een beetje 'een moeilijk profiel'. Volgens Felice, vrouwenkenner numero uno waarschijnlijk, is ze een heel gewone, vrolijke en warme meid die per ongeluk zo mooi is. Als ze over haar 'roots' en familie praat begin je te denken dat ze beter mee zou doen aan Boer zkt Vrouw. Dan had Dina ook geen overuren moeten kloppen. Maar dan die beelden: Phaedra in Knokke, Phaedra kijkt dromerig over de Schelde vanop het terras van haar appartement in Antwerpen, Phaedra rijdt met een Lexus, ... Ik hoop voor haar dat er een man rondloopt die al die dingen kan combineren. En haar op de eerste plaats wil zetten. En geen afkeer heeft van rosse, keffende haarballen waar een neus en twee oren uitsteken. En die 'niet allene moar an de belle komt trekken veur 't seksuele' (dixit de bomma). En die de goedkeuring wegdraagt van Hartsvriendin met het Timotei-haar en Feeling Wonen - interieur Martine. 

Nu, het is haar gegund, beats me waarom ze nog altijd alleen is, want het is toch een schoon kind. En het zal wel een lieveken zijn ook. 

Mijn gok is Regi Penxten. Ook een jetsetter maar ondanks alles 'een heel gewone jongen gebleven'. Hopelijk doet hij mee!

0 reacties:


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.