Phhffff

Phaedra en Pascal, 't is er niks mee. Nondedju. Het was nochtans van Pascal dat ik vond dat hij zo wat de jongere versie van Frans'tje leek. Phaedra is niet teleurgesteld. Ik anders wel. Weken aan het lijntje gehouden worden en wat krijgt ne mens? Eén zinnetje: 'We hebben besloten goede vrienden te blijven.' Van een anticlimax gesproken. Ik ben al blij dat ik niet naar àl die afleveringen gekeken heb. 

5 reacties:

  1. Anoniem zei

    Zielige, saaie televisie, vooral de voorbije 3 afleveringen.

    Ik heb wél bijna alle afleveringen gevolgd omdat er iemand meedeed die ik ken en daarom zat ik wekenlang naar "Wie wordt de saaie sloef van Phaedra" te kijken.

    Gisteren was echter zo erbarmelijk dat ik dacht: "Als er nog ene zegt: 'de kliek was er nie', dan doe ik de VTM een proces aan voor ethervervuiling".
     

  2. Anoniem zei

    Zielige, saaie televisie, vooral de voorbije 3 afleveringen.

    Ik heb wél bijna alle afleveringen gevolgd omdat er iemand meedeed die ik ken en daarom zat ik wekenlang met een tros vrouwen naar "Wie wordt de saaie sloef van Phaedra" te kijken.

    Gisteren was echter zo erbarmelijk dat ik dacht: "Als er nog ene zegt: 'de kliek was er nie', dan doe ik de VTM een proces aan voor ethervervuiling".  

  3. Anoniem zei

    Inderdaad, over uitmelken gesproken!
    Gister was het echt ergste van het ergste, ze gingen nog eens gezellig de zielige fragmenten opvissen!
    Trouwens wat is er eigenlijk gebeurd met het fenomeen "de man". Okay, ze mogen gevolgens hebben maar moeten ze daarvoor iederen f* aflevering beginnen bleten?! Dit is niet alleen het geval bij Phaedra maar op elke zender is elke avond menig man de wanhoop nabij terwijl een vrouw dit aantrekkelijk moet vinden,not!  

  4. Xaro zei

    Hahaha! Valere, je hebt gisteren zeker een leeg blik bier naar je TV geslingerd onder de luide yell 'vule potter, godverdomme! Hod entwoarshten èls goan bleten, he!'
    En Jim, je had met ons moeten meekijken! Ambians en nieuwe woordenschat galore! :-)  

  5. Anoniem zei

    Ik dacht wel dat die Pascale te vrouwelijk en te klein voor Phaedra was en bijgevolg geen 'kliek' kon maken met Phaedra. Geef toe, 'nen kliek' met 1 iemand is nu eenmaal niet gemakkelijk. Weet er iemand al iets meer met wie Phaedra vandaag samen is? Naar het schijnt zou ze toch een vent hebben...

    xliesje  


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.